Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Ingrijirea pielii
YOUMAXX - benzi de ceara, soluţia de lungă durată
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Există mai multe moduri de a scapa de firele de par enervant. Unul este ras, care nu cu mult timp şi provoacă mai mult iritarea sau chiar leziuni. Cremă depilatoare, de asemenea, pot irita pielea, iar efectul dureaza, de asemenea, nu cu mult timp. O soluţie mult mai permanentă este părul cu ceara. Noastre YOUMAXX pa pa păr bumbac roll remediul perfect este indiferent dacă în ceara rece sau fierbinte. Obţine o rolă de bumbac albit cu dimensiunile 3,5 "şi o lungime de 100 de metri. Puteţi să tăiaţi tesatura la dimensiunile pe care aveţi nevoie. Tăiaţi tesatura bucati nu prea mult timp, deoarece eliminarea ar putea fi prea dureroase. Acestea ar trebui să taie bucăţi, astfel încât puteţi să-le scoate cu o smucitură.
Ceara se aplică punctul depilatoare şi apăsaţi bucată de ţesătură de bumbac pe ea. Şterge-o de câteva ori să se exprime corect. Uşor strângeţi pielea şi scoateţi bucata de material cu o lovitură împotriva direcţia de creştere a părului. Pune imediat un deget sau de mână pe corp unde păr distanţă au fost pentru a calma pielea la ceva. De obicei un deget este suficient pentru fata si bikini linie, picioare, suprafața este de obicei mult mai mare. Pe enthaarten de puncte, se aplică o răcire loţiune de îngrijire.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional