Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Make up şi machiaj

Make up şi machiaj

Sabrina creion Make up şi machiaj Sabrina creion
0,41 € *
3,15 € / 100 g
-45%
Gene false Make up şi machiaj Gene false
1,88 € *
9,40 € / 100 g
YOUMAXX Genelor Make up şi machiaj YOUMAXX Genelor
Pret de la 2,68 € *
26,80 € / 100 g
KONAD Make-up Pinsel Set Make up şi machiaj KONAD Make-up Pinsel Set
6,02 € *
-45%
Labello buze de îngrijire Make up şi machiaj Labello buze de îngrijire
3,95 € *
79,00 € / 100 g
Make up si machiaj - produse de calitate din magazinul nostru online
Răsfățat de lumina soarelui și aerul curat, tenul are pe parcursul verii o nuanță sănătoasă. Dar toamna? Toamna tenul își pierde rapid culoarea și strălucirea, devenind adesea palid. Și stresul, boala, aerul uscat de instalațiile de încălzire sau alte influențe negative de mediu pot avea impact negativ asupra sa. Toate aceste dezavantaje se pot compensa cu produse de make up precum un fond de ten conținând ingrediente naturale, fără aditivi chimici și substanțe nocive, care acoperă imperfecțiunile și hrănește totodată tenul. Împreună cu produse de cosmetică decorativă precum rujul sau balsamul de buze, fardul de pleoape, pudra, rimelul și creionul sau tușul de ochi, el va conferi mai multă expresivitate feței.

În ziua de azi, o înfățișare îngrijită contează peste tot, dar mai ales în viața profesională. Pe lângă o coafură adecvată și îmbrăcămintea potrivită, produsele cosmetice utilizate au o importanță care nu e de neglijat. Cu un fond de ten conținând minerale și uleiuri naturale creați o bază perfectă pentru un machiaj plin de prospețime, care vă accentuează personalitatea. Rămâne la alegerea dumneavoastră să vă decideți între un fond de ten lichid, unul cu consistență cremoasă sau sub formă de pudră. Pentru un rezultat satisfăcător, nuanța fondului de ten trebuie să fie identică cu cea a tenului dumneavoastră. Un fond de ten prea închis la culoare creează ușor impresia de exagerare și lipsă de naturalețe.   

Puneți-vă în valoare ochii cu creion sau un tuș de ochi și cu fard de pleoape, care dau profunzime privirii și lasă ochii să pară mai mari. Machiajul purtat în timpul zilei trebuie să fie mai decent și mai natural decât cel purtat seara sau la ocazii speciale, când de exemplu aplicarea de gene false va aduce ochii în centrul atenției. Cu fardul de obraz vă puneți în valoare conturul feței, balsamul de buze din magazinul nostru online vă ajută la îngrijirea buzelor sensibile, iar rujul, creionul de buze sau lipglossul creează la accente de culoare.    

Aveți încredere în produsele noastre cosmetice naturale fără aditivi chimici și bucurați-vă de senzația plăcută în care vă învăluie obrazul. Ingredientele lor naturale precum uleiuri și extracte de plante vor aduce un zâmbet mulțumit pe buzele dumneavoastră. Make up şi machiaj fond de ten natural pentru o piele sănătoasă rimel, ruj, pulbere şi crema ieftine cumpărături în magazinul online.     

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€