Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Produse cosmetice / Make up şi machiaj
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Asiguraţi-up Sabrina - ten perfect în fiecare zi
Detalii
+
Mai mici cicatrici, pete şi alte Schönheitsfehlerchen în faţa pot fi eliminate cu efectiv face Up Sabrina. După ordinea, pielea fetei Arată netedă şi frumos. De opacitate şi durabilitate calitatea alcătuiesc este ideal pentru utilizarea zilnică.
Face pielea netedă cu dreptul
Perfect face sus evidenţiază ei tonul pielii, mai degrabă decât să-l întâlnească, beneficii personale ale feţei, de asemenea, sunt expuse. De a alege nuanţa corespunzătoare care face desigur face Up Sabrina şi mici Schönheitsfehlerchen sunt perfect ascuns. Nu doar tonul pielii, de asemenea, pielea joacă un rol în alcătuiesc selecţie. Lichid alcătuiesc potrivit pentru combinaţie de piele, care tinde să se usuce pielea ar trebui să alegeţi face o crema de. Umbra trebuie nu prea întuneric pentru că asta face vechi, selectează o umbra prea luminos, fata se uită rapid palid şi bolnăvicios.
Aplica face până în mod corespunzător
Ca o bază pentru face Up Sabrina, o crema de zi este recomandat, un anticearcan acopera Cearcanele, roşii vene şi ridurile mici şi face posibilă model fetei. Alcătuiesc în sine poate fi aplicată apoi degetul, sunt, de asemenea, umezită burete sau perie. Este important că pentru a face nu este folosit. În caz contrar, faţa uşor Arată ca o mască şi peste schminkt. Prea puţin face folosit, este vorba de un ton de piele blotchy şi inegală.
viscozitate
+
subțire mediu gros
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional