Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Produse cosmetice / Make up şi machiaj
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo crema Lipgloss 71 2, 7 ml - pentru buze completă şi lucioasă
Detalii
+
Buzele ar trebui să fie subliniat fara a parea prea izbitoare, este utilizarea de Indigo lip gloss 71 ml crema 2.7 ideal. Pentru aspect natural discret zi face up crema subtil este tonul adecvat care face buzele usor stralucesc.

Luciu de buze pentru stralucire si volum

În contrast cu rujul mat o buza luciu nuanţe doar subtil şi uşor care acoperă buzele. Indigo crema Lipgloss 71 ml 2,7 la crème lumina luminează culoarea naturale buzelor, în acelaşi timp a lua mai mult volum si o strălucire seducătoare. Lungă durată şi colorfast lung răspunzător de buza gloss pe buze şi este întotdeauna proaspătă cu ajutorul aplicatorului burete.

Culoare potrivit pentru fiecare tip de piele si fiecare ocazie

În care Culoare, un luciu de buze este ales, printre altele, depinde de tipul de piele. Decide Culoare corect sunt, de asemenea, ocazia si tinuta. Mai perfect compoziţia, întreaga emisiune este mai seducatoare. Pentru a determina Culoare corespunzătoare a pielii ton mai uşoară gol-goluţ. Ideal Culoare este cel care este similar cu culoarea naturale buzelor, rafinat sau le. În plus faţă de efectul său de înfrumuseţare a Indigo este luciu de buze 71 o crema hidratant ml 2,7 Apropo, de asemenea. Buzele sunt protejate şi menţinute. Luciu de buze poate fi folosit, de asemenea, ca un finisaj glorios pentru ruj convenţionale.
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional