Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Produse cosmetice / Make up şi machiaj
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo dermatograf 3,5 ml - pentru gene perfecte
Detalii
+
Cu Indigo dermatograf 3,5 ml perfect dermatograf reuşi cu uşurinţă. Ochii sunt stresaţi, părea mai mare şi un punct culminant în fiecare fata. Dermatograf eficiente este un lucru mic la mare efect cu un pic de practică şi în fiecare zi asigură aspectul frumos.

Eyeliner lichid pentru ochi frumosi

Lichid dermatograf poate fi aplicat foarte usor si permite dermatograf în mai multe Varianta. Gust şi de tip lucru este dacă accident vascular cerebral groasă sau subţire, mai lungi sau mai scurte. Forma ochilor este esenţială şi poate fi schimbat vizual cu diverse trucuri sau stres. Ochii rotunde apar mai mult atunci când dermatograf pe capătul interior si exterior capac este tras în afară.

Pentru a gestiona dermatograf

Dreptul de produs este deosebit de important pentru un dermatograf perfectă. Au o mână de echilibru şi se adaugă un ochi relaxat, machiaj de ochi reuşi rapid şi fără dificultăţi suplimentare. Cel mai simplu accident vascular cerebral reuşeşte atunci când ochiul este liber şi relaxat. Alte ochi este întredeschisă. Pentru comanda de Indigo eyeliner 3,5 ml trebuie să fie capacul curat şi fără grăsime, ideal este un grund cu o bază de fard de pleoape. Apoi, dermatograf este extra lungi.
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional