Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Produse cosmetice / Make up şi machiaj
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo rimel 121 transparente 2.5 ml - frumuseţea naturală
Detalii
+
Fiecare femeie vrea plin de lovituri de bici. Care desigur şi gol-goluţ vrea să se uite, utilizări rimel 121 de Indigo transparente 2,5 ml. Sus produs ingenios si eficient face înaltă calitate asigură genele luxuriante şi avantajoasă a subliniat ochii.

Mai multe plinătatea pare rimel transparente prin separare-

Frumuseţea naturală este din nou puternic în vogă pentru ceva timp. Trucul este de a evidenţia frumuseţea feţei, fără să o Culoare. Cu Indigo rimel 121 transparente 2.5 ml gestionează acest perfectă. Textura de gel-ca, stabilește produsului fiecare genelor individuale, le evidenţiază şi asigură automat mai multe plenitudine. Ingrediente de îngrijire în rimel face luciu sanatos genelor şi face pentru un leagăn frumos.

Se transportă ca de obicei si frumos

Indigo rimel 121 transparente 2.5 ml este ca orice alt rimel utilizate. Genele sunt aduse în primul pas cu bigudiu genelor în formă şi apoi cu atenţie şi cu atenţie trase. Efectul produsului este imediat evident. Rimel transparente este de asemenea un umbrar, rimel poate fi folosit ups ca clar spranceana gel sau fixarea ochilor convenţionale face. Pentru a fi rimel colorat genelor prin aplicarea cernelii pur şi simplu cu Indigo rimel 121 transparente 2,5 ml din nou.
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional