Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Produse cosmetice / Make up şi machiaj
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Reîmprospătare Indigo Rouge 5 g - ten şi model
Detalii
+
Indigo Rouge 5 g este ideal pentru a face subtil zi, poate fi aplicat, de asemenea, pentru seara sau laminare obosit şi palid pielii. Fata este bine modelat, pare mai proaspat şi mai sănătoasă. Corect aplicate Rouge oferă un aspect radios frumoase.

Rouge - turismul

Cu tonul potrivit şi tehnologia de dreapta, Rouge poate lasa o fata nu doar proaspete dar, de asemenea, modelul. Runda se confruntă apar mai completa, o bărbie distinctiv apare în fundal. Pentru structura şi modelul o culoare discret şi Matt se recomandă mai mult. În funcţie de forma feţei dumneavoastră, Rouge este apoi aplicate. Lung se confruntă apar mai armonioasă dacă Accentuare culoare la cel mai înalt punct din pometi afară despre orizontală este aplicată spre linia parului.

Totul depinde de tonul potrivit

În timp ce Rouge ar trebui să fie ca de prost gust şi evidente în anii 1980, sunt acum tonuri estompate. Asiguraţi-up este ca munca naturale şi cufundată. Femeile despre culoarea pielii tip şi păr găsi tonul potrivit Rouge. Întotdeauna este tonuri calde de roşu, cu lumina parte galben. Delicat Rose indiciu sunt ideale pentru ten luminos, tipuri mai întunecate poate, de asemenea, chiar mai profund acces în paleta de culori şi alegeţi Rouge în roz sau lemn de trandafir cu negru păr şi se răcească pielii ton.
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional