Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Make up şi machiaj
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
KONAD Set de perie Machiaj
Detalii
+

Peria este potrivit pentru machiaj ochi si fata. Pur şi simplu puteţi stoca KONAD perie Kit în poseta. Este ideal pentru deplasare. Perii de înaltă calitate sunt finisate cu un strat protector negru. Cele patru diferite perie nu numai elegant privire, acestea sunt, de asemenea, de cea mai înaltă calitate.
The KONAD Perie Kit este la îndemână şi se potriveşte în orice geantă de mână.
Sunteţi în deplasare şi reîmprospătaţi rapid machiaj? Nici o problema, toate perii sunt împreună într-un sac la îndemână. Caută în geantă de mână este acum trecut. Dacă aveţi nevoie de o pensula pentru machiaj, Rouge, umbra ochi sau buze, totul este aici. Pentru fiecare ocazie acesta este acum foarte bine pregătit. Dar nu numai că, acest aspect elegant de perie cu sac este în valoare de o privire pentru oricine.

Acest lucru este desigur KONAD Potrivit pensule cosmetice stabilit, de asemenea, pentru uz casnic. Ea are toate periile trebuie într-un buzunar, puteţi stoca cu uşurinţă doar. În orice moment puteţi aplica profesional machiajul intreaga Deci.


Dimensiuni
+
0.07 Metri (m)
0.045 Metri (m)
0.21 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional