Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Make up şi machiaj
Labello - buze de îngrijire Ingrijirea zilnica pentru sănătos buze
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Uscat, fragil buzelor poate fi foarte inconfortabil pentru cei afectaţi. O înaltă calitate de îngrijire, care hidrateaza buzele şi le furnizează ingrediente bogate, acum este deosebit de important pentru a obţine buze frumoase, netede. De peste 40 de ani, Labello sunt o instituţie în zona de buze balsam şi cosmetice rujuri.
Labello clasic de îngrijire zilnică îngrijire
Pe baza de ulei de jojoba preţioase şi unt de shea naturale, Labello alb clasic 5.5 ml menţine lungă durată şi de uşor. Buzele sunt furnizate cu un plus de umiditate. În economic utiliza intervale uşor, mai ales ca alb clasic stilou de îngrijire în orice moment pot fi reutilizate, dacă este necesar. Produsul este de asemenea ideal ca o grijă pentru buze, după ce utilizatorul s-a topit off ei reale machiaj şi ruj.
Buzele crăpate de reparaţii reparaţii Labello & frumusete
Clienţii noştri cu Labello reparaţii reparaţii uscate şi crăpate buzele şi frumuseţea de 4,8 g. Multumesc curativ Dexpanthenol şi vitamina E simt aproape imediat simt buzele mai lină. În curând, la revedere de la sentiment fragil şi o suprafaţă de plăcut moale piele moale. În acelaşi timp, acest Labello include o uşoară indiciu Culoare cu, utilizatori da buzelor un pix roz strălucire.
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional