Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice
Nivea Deospray protejează stres proteja pentru bărbaţi -
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Mai ales barbatii sudoare la stres, rapid si permanent. V Nivea Deospray ameliorează efectele secundare neplăcute stres proteja pentru bărbaţi cu său eficient de protecţie anti-perspirant durează până la 48 de ore. Umezeala axilar şi miros nu mai au deci sanse.
Protecţie împotriva underarm transpiraţie şi îngrijire durabilă
În V Nivea Deospray stres proteja pentru bărbaţi sunt combinate două ingrediente active, care împiedică demonstrabil transpiraţie. În combinaţie, ei formează un Duo imbatabil şi înlocuiţi axilar umezeala şi mirosul de sudoare cu un parfum masculin vitale. Prin ulei de avocado incluse şi renunţarea de alcool în formularea sensibilă pielea subratului simultan este protejat şi menţinut, pielea se simte uscată şi netedă.
Uşurinţa de utilizare - efect de lungă durată
V Nivea Deospray stres proteja pentru bărbaţi va fi pulverizat după duş sau baie aplicate şi chiar sub axile. Spray ar trebui să fie complet uscat înainte de obţinerea îmbrăcat. Atunci când cererea este pentru a se asigura că pielea nu este iritat sau răniţi. Fürs baie este Nivea V Deospray stres proteja pentru bărbaţi în un spray 150 ml pot disponibile, pentru că sunt practic 35 ml ambalaj care se potriveşte în buzunar.
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional