Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €

Mărci

Vă oferim o gamă vastă a celor mai diverse, brevetate și de calitate mărci internaționale precum Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery și multe altele. Găsiți-vă produsele dvs. preferate din gama noastră care include peste 8000 produse de marcă. Noi expediem produsele noastre în diverse dimensiuni astfel încât să puteți găsi produsul potrivit pentru dvs. Navigați prin magazinul nostru după bunul plac și veți fi inspirați în totalitate.

nded

nail design exclusive discovery

Propria noastră marcă, care oferă calitate superioară la buget inferior. Ideal pentru începători, saloane de manichiură şi pedichiură şi comercianţi cu amănuntul. Beneficiaţi de cercetare intensă şi cel mai înalt grad de îngrijire care stau la baza gamei vaste de produse de serie nded.

American-Line

Simply the best

Moto-ul de aici este lux la îndemâna oricui. Răsfăţaţi-vă unghiile şi pe cele ale clienţilor dvs. cu tot ce e mai bun din cercetarea americană. Cooperarea intensă dintre departamentul de cercetare şi designerii unghii renumiţi au făcut din această marcă luxul pe care îl reprezintă astăzi. Visul oricărui iubitor de nail design, deoarece – cu American Line nostru– nail design-ul devine o artă.

Euro-Line

Solutions for beautiful

O marcă de calitate care are ca ţintă lumea. Produsul nostru popular Euro-Line este un produs principal care este utilizat şi comercializat în jurul lumii. Ne-am dedicat trup şi suflet cercetării aici pentru a respecta cererile ridicate ale industriei de nail design de astăzi. Veţi fi încântaţi şi surprinşi de manipularea facilă şi rezultatele strălucite. Calitate la preţuri imbatabile, aceasta va încânta de asemenea clienţii dvs.

Nail-Eon

Quality is our passion

Pe lângă calitatea superioară, inovaţia tehnică oferim de asemenea un excelent gel polish (gel-lac)cu toate accesoriile. Totul este de ultimă oră şi se bazează pe cele mai recente cercetări. Toate dispozitivele NAIL-EON sunt testate de TÜV-SÜD şi sunt fabricate la cele mai înalte standarde. NAIL-EON oferă o garanţie de 3 ani la toate dispozitivele.

Gelul nostru lac creează un farmec irezistibil pe unghiile dvs. Cercetarea şi răbdarea au format baza dezvoltării acestui produs pentru a vă permite să beneficiaţi de intensitatea sa de durată. Şi în ciuda caracteristicilor sale robuste, oferim produse cu care puteţi îndepărta cu uşurinţă acest gel polish de pe unghiile dvs. Un reper în eforturile noastre de cercetare.

De la cea mai bună pilă de unghii la cea mai nouă lampă UV, vă oferim toate dispozitivele tehnice de care aveţi nevoie pentru a vă angaja într-un nail design profesionist. Toate produsele noastre sunt certificate de TÜV-SÜD şi reprezintă calitate şi satisfacţie garantată. Încercate şi testate de noi personal, de calitate excelentă constatată.

Vylet Nails

Award winning nails

Seria noastră Vylet Nails corespunde celor mai ridicate standarde şi este foarte adaptabilă. Cercetarea noastră a îmbinat calitatea şi perfecţiunea în trei serii de produse.

Vylet Nails Revolution

Vylet Nails Revolution pentru designeri unghii (nail designers) care acordă o importanţă mare uşurinţei de utilizare şi durabilităţii extreme. Porniţi o revoluţie în nail design, şi faceţi-vă un nume pentru dvs. înşivă cu gelul nostru de calitate.

Vylet Nails Elements

Împodobiţi-vă pe dvs. înşivă şi pe clienţii dvs. cu luciul natural, simplu al seriei noastre Vylet Nails Elements. Naturalul şi clasicul se îmbină într-o selecţie vastă de produse. Profitaţi de pe urma experienţei unor designeri unghii foarte cunoscuţi care şi-au pus cele mai bune cunoştinţe în slujba cercetării acestor produse.

Vylet Studio Edition

Style like a star! Împodobiţi-vă unghiile şi pe cele ale clienţilor dvs. cu adevărata atingere a Hollywood-ului. Cu produsele noastre spectaculoase de linie de salon Vylet Nails imaginaţia dvs. nu cunoaşte limite. Răsplata pentru numărul mare de ani din spatele cercetării a fost efectul de glamour de pe unghiile oricărei persoane şi zâmbetul de pe chipul oricărei persoane.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional