Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Mobilier salon
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017

Mobilier salon

Filter articles
Capete de freză pentru freza de unghii Mobilier salon Capete de freză pentru freza de unghii
Pret de la 3,64 € *
Parafină pentru împachetări Mobilier salon Parafină pentru împachetări
4,90 € *
Botoși pentru împachetări cu parafină Mobilier salon Botoși pentru împachetări cu parafină
8,57 € *
Tub de rezervă Mobilier salon Tub de rezervă
12,54 € *
YOUMAXX manichiura & pedichiura fişier Mobilier salon YOUMAXX manichiura & pedichiura fişier
14,95 € *
Lampa UV mobilă Mobilier salon Lampa UV mobilă
18,50 € *
NAIL-EON Ultrasonic Cleaner Mobilier salon NAIL-EON Ultrasonic Cleaner
32,99 € *
Freza de unghii Promed 620 Mobilier salon Freza de unghii Promed 620
118,50 € *
Promed de luxe Mobilier salon Promed de luxe
199,45 € *
tabel de unghii albastru/alb nded Mobilier salon tabel de unghii albastru/alb nded
341,78 € *
nded unghii tabel Brown Mobilier salon nded unghii tabel Brown
341,78 € *
nded Pedicure Chair - arata bine cu confort Mobilier salon nded Pedicure Chair - arata bine cu confort
2.242,43 € *

Vă rugăm să selectaţi corespunzătoare sub-categorie a Mobilier salon:

Masa manichiura
Unghii profesionale de design vieţile manopera de unghii Designer, materiale de lucru, precum şi un mobilier functional si decorativ. În salonul de unghii, unghii tabele ca importantă lucrare principala forma o bază importantă.
Scaun pedichiura
Multifuncţională canapea are loc, desigur în salonul de frumuseţe, adesea, de asemenea, în salonul de unghii. Preocupările noastre de calitate sunt dotate cu multe caracteristici în special pentru pedichiura. Desene sau modele diferite şi numeroase funcţii oferă frumuseţe canapea perfect în fiecare alegere de respect.
Mobilier salon de unghii si salon manichiura
First Class echipament Salon de unghii şi mobilier precum punte de manichiură, unghii design mese şi scaune pedichiura cu garantie 3 ani cumpara online. Aparatura de design moderne ca echipament de UV, becuri LED, CCFL lumina intarire unităţi şi tăietori de unghii pentru studiourile de arta unghiilor poate, de asemenea, cu 3 ani garantie comanda ieftine. Designul unghiilor poate fi foarte scump, dacă doriţi pentru a modela unghiile artificiale şi moda. Dar, de asemenea, de îngrijire şi design unghiile naturale se face mai uşor de unele dispozitiv tehnic. Asa ca cine vrea sa reorientarea lui unghii studio, înlocuiţi-o sau un alt dispozitiv sau dispozitive de la domiciliu trebuie să sprijine îngrijirea unghiilor, este binevenit să se uite în catalogul nostru. Paginile de catalog de afişare mobilier, mobilier şi echipament cu echipamente de care aveţi nevoie pentru profesionale unghiilor design, şi facilita prezentarea generală a unghiilor Studio, ne-au mapat dispozitivului după utilizare. Cautati deci destul special pentru freze, uita-te la depunerea electrice sau uita mai atent la diferite echipamente UV. Vom efectua, de asemenea, diferite dispozitive pentru praf de extracţie şi de curăţare a unghiilor artificiale.
Igiena joacă un rol important. Este important pentru a ajunge la dispozitivul de design de igienic curat şi curat, cu unghiile artificiale unghii pat infecţii sunt incomode şi adesea slab de vindecare. Dispozitive care aspira depunerea şi praf acoperite freza unghii artificiale, purifica aerul şi pentru a preveni că din plastic de praf se acumulează pe piele, unghiilor naturale şi instrument. Echipament de curăţare poate ajuta obţine igienic curat unghiile, care nu este posibil cu alte instrumente. Pentru că particulele microscopice se stabilească ca în locuri, care poate fi curat cu curatare cu ultrasunete - asemănător cu cel de ochelari şi bijuterii. Echipamente şi facilităţi ar trebui să fie întotdeauna igienic curat şi de înaltă calitate de unghii salon, pentru că numai în acest fel, clienţii dumneavoastră va fi permanent mulţumit.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional