Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Mobilier salon / Masa manichiura

Masa manichiura

Geantă cosmetică troller din aluminiu Masa manichiura Geantă cosmetică troller din aluminiu
448,20 € *
tabel de unghii albastru/alb nded Masa manichiura tabel de unghii albastru/alb nded
190,01 € *
4,22 € / 1000 g
nded unghii tabel Brown Masa manichiura nded unghii tabel Brown
190,01 € *
4,22 € / 1000 g
Geantă cosmetică troller din aluminiu Masa manichiura Geantă cosmetică troller din aluminiu
111,60 € *
Masa manichiura pentru echiparea salonului de unghii false
Nimic în unghii salon de lucrări fără drept de muncă. Mese de unghii trebuie să îndeplinească cerințele diferite, astfel încât cu uşurinţă a nu numai clientul, dar, de asemenea, designer de unghii în sine în mod eficient şi ergonomic corect poate lucra. În plus faţă de diverse alte echipamente în Studio, cum ar fi materiale de lucru si Interior, tabelul de unghii este cea mai importantă piesă de mobilier. Tabelele cosmetice sunt disponibile în versiuni diferite şi să îndeplinească atât cerinţe de proiectare mai mare în Studio ca criterii importante legate de ergonomie, alocarea de spaţiu şi materiale.

Unghii tabele pot fi făcute din diferite materiale. Este întotdeauna important că blatul peste diverse lichide şi substanţe care sunt utilizate în unghiilor, sunt rezistente. De asemenea, trebuie să fie uşor de curăţat placa şi sunt rezistente la deteriorare mecanică. În special pot fi adesea găsite suprafeţelor de lucru, prin urmare, acoperite cu versiunea pentru lemn sau melamină. O suprafaţă de lucru bun este uşor de curăţat şi de dezinfectat şi oferă spaţiu pentru tampoane de mână, lampa UV si alte ustensile de Nail. Afişa, de asemenea, standuri, lămpi pentru cea mai bună vizibilitate şi alte echipamente pe blat pot fi integrate ca un accesoriu important pentru locul de muncă.

O masa bun unghiilor este echipat cu diverse sertare si compartimente. Astfel, toate echipamentele, care sunt necesare pentru modelarea şi manichiura poate fi arimate uşor şi rapid accesibile. În sertarele integrat, fişiere, spot swirls şi geluri diferite şi vopsea loc găsi containere mari, cum ar fi de exemplu depozitare sticle cu curat sau remover poloneză pot fi stocate în casetele de safe-deposit. În special dacă spaţiul este limitat, o masa de manichiura bine organizat poate conţine tot ce este necesar pentru echipamente de designul unghiilor profesional. Suprafeţe netede şi rezistente în camerele de depozitare asigură întotdeauna curatenie si igiena. Suprafetele pot fi uşor de curăţat cu o cârpă umedă şi sunt chiar şi rezistente la substanţele folosite în salonul de unghii şi lichide, precum şi blatul.

La o alegere de unghii tabel pentru lucrarea de arta unghiilor este întotdeauna, de asemenea, spaţiul existent în cont. Tabelul în sine trebuie plasate astfel încât nu va fi glare de lumini plafon sau fereastra. Este ideal dacă partea de sursa de lumină este lăsat pe masă.
Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional