Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Mobilier salon / Scaun pedichiura

Scaun pedichiura

nded Pedicure Chair - arata bine cu confort Scaun pedichiura nded Pedicure Chair - arata bine cu confort
1.834,72 € *
Scaun pedichiura si masa cosmetica pentru salonul de unghii
O canapea multifuncţională trebuie să le îndeplinească fiecare are nevoie de abordare diferită. În timp ce acesta ajunge pentru clienţii mai ales confortabil să mintă, unghii designer sau cosmetolog trebuie funcţii corespunzătoare pentru a lucra în mod eficient si profesional. Mobilier frumos proiectat pentru unghii şi beauty Studio poate fi echipat complet diferit în funcţie de buget şi cerinţa.
Modele de bază sunt, de obicei, mai ieftin si poate fi setat manual sau hidraulic. Opţiuni ajustare oferă de exemplu pentru restul şi înclinaţia lor, precum şi pentru piese de picior şi picior. De multe ori poate fi folosit pentru a sta în diferite poziţii şi unghiuri, de asemenea, se referă la setările, cum ar fi culcat plat. Această poziţie este avantajoasă în special pentru masaje faciale şi corporale. Pentru stabilirea canapea multifuncţională bucată înapoi ca o parte a piciorului, de obicei, au o pârghie, permite setaţi poziţia dorită. Braţe flexibile şi bine capitonat adapta automat la poziția de selectat. Înălţimea de lucru, sau înălţimea scaunului este apoi hidraulic controlate de către o mână sau picior pedala.

Jumătate - sau chiar complet electric reglabil probleme cosmetice sunt mult mai confortabil pentru a utiliza. Spate şi picioare şi scaun sunt, de obicei, similar cu efectul acestor modele de bază, componentele individuale printr-un control de la distanţă electrice, care este conectată prin cablu la scaun. Catedra dispune de motoare care sunt controlate individual şi deci infinit în poziţia dorită de şedinţe în poziţie verticală până la canapea multifuncţională orizontale. Modele de înaltă calitate au o cutie de blocare aşa-numitele. Sistemul electric poate fi blocat astfel că poate neautorizate nu mai reglaţi poziţia de soare.

Unele modele au control de la distanţă fără fir sau masaj oferă mai multe funcţii, ca de exemplu singur aceasta este pliere picioare - mai ales pentru pedichiura practic. Preocupări cosmetice rotative sunt de asemenea disponibile. Preocupări cosmetice cu baze de mici sunt mai ales spaţiu de economisire şi ideal pentru muncă, acestea au o greutate mare încă, aşa că masa este stabil şi sigur.

Igiena corespunzătoare este importantă în salonul de înfrumuseţare şi designul unghiilor. Preocupări cosmetice sunt dotate cu durabile si usor de curatat tapiterie din piele. Suprafetele pot fi restaurate cu doar o cârpă umedă sau un spray dezinfectant corespunzător după fiecare utilizare a stat igienic pur.
Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional