Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Mobilier salon
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Cu scaun studio nded pentru lucru fără efort în studio
Detalii
+

Aveţi posibilitatea să creaţi straturi de model de unghii perfecte şi cele mai frumoase unghii de arta, aveţi nevoie de un tabel potrivite pe lângă instrumente adecvate şi materialele furnizate. Face dreptul de lucru Catedra este un punct foarte important. Va oferim scaune noi pe care le puteţi selecta pe baza de culori diferite în funcţie de dorinţele dumneavoastră şi se potriveşte pentru organizatia dumneavoastra. Scaunele sunt reglabile în înălţime, pot fi adaptate individual la inaltimea ta. Acesta oferă un loc relaxat pe scaun. Scaunele sunt realizate din materiale de înaltă calitate.
Noastre scaune sunt potrivite nu doar pentru un salon de unghii. Ele sunt, de asemenea, o relaxare perfectă pentru orice Chef sau Manager de la birou. Role pe picioare face o schimbare de locaţie în sala rapid şi uşor.
Check out produsele noastre şi nu mai agita cu privire la scaune incomode, care face dificil pentru tine să funcţioneze. Utilizaţi una dintre noastre scaune pentru a termina munca ta repede si fara oboseala. Veţi afla tot ce ai nevoie pentru cele mai frumoase am unghii modelul straturi şi creativ nail art. Se bazează pe noastre mulţi ani de experienţă în fabricarea şi serviciul nostru perfect.


Feedback
+
Evaluări generale
4
Rezumat
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional