Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Mobilier salon / Scaune cosmetica

Scaune cosmetica

Scaune cosmetica si scaune pentru salonul de manichiura si pedichiura
Caracteristica cea mai importantă pentru clientul de la cosmetice scaun este un loc confortabil şi bine capitonată. Posibilitati de reglare, poziţia cel mai confortabil scaun poate fi setat pentru fiecare metodă de tratament şi şederii în Studio este relaxat placere. Setările fie bun ca estetician sau unghii Designer, pentru că ea poate fi relaxat de lucru şi poziţia întotdeauna ergonomic pentru fiecare alte şi clienţii lor.

Prima dată şi în rând, modele în setările şi metode de control diferă. Cel mai simplu este scaun manuală de cosmetice. Grila de control puteţi ajusta poziţia spătarul şi suport pentru picioare. Deşi consumatoare de energie şi oarecum plictisitor, mecanica simpla dar reflectate într-un preţ rezonabil. Manual modele sunt potrivite în special când scaunul trebuie reglat nu de multe ori. Acest lucru este de exemplu cazul manichiură. Prin urmare, aceste modele ca echipament original în salonul de unghii nou format sunt bine adaptate.

Scaune hidraulice frumusete aduce mai mult confort în ceea ce priveşte posibilităţile de adaptare. De obicei, implică mecanisme de ajustare combinate. În timp ce elementele sunt reglabile manual sau electric, înălţimea de lucru de scaune de o pedala de picior este controlat hidraulic. Pentru a fine tune de poziţia, apoi încă adesea mână trebuie să fie aplicate. De asemenea, această formă de scaun de cosmetice este adecvat în special atunci când puţin trebuie să fie ajustate.

Cosmetice scaun vine cu maximum de confort. Mai multe motoare care sunt controlate printr-un control de la distanţă, permiţând ajustarea confortabil şi infinit variabile de piesele. În funcţie dacă cosmetice scaune duble, triple sau chiar patru ori pot fi ajustate, este ataşat la numărul corespunzător de motoare pe scaun şi fiabil controlează unghiul de înclinare. De exemplu, ajustarea de tetiera, spatar, scaun înălţime şi picior partea este posibil. Rezultatul: clientul sau clientul sta absolut confortabil pe cosmetice scaun şi pot supravieţui tratamente chiar si mai relaxat.

Designul unghiilor şi cosmetică, care doresc să ofere confort deplin de clienţii lor mobile pot utiliza cosmetice mobile scaune. Scaune usor de transportat sunt flexibil reglabile şi foarte confortabil. De asemenea aici beneficiu tratate ca acupuncturist de diferite caracteristici şi reglare.

Un punct important în produsele cosmetice scaun este tapiserie. Acest lucru trebuie să fie pe de o parte confortabil pentru clienţii, pe de altă parte, dar, de asemenea, cu uşurinţă şi igienic curat. De multe ori, prin urmare, suprafeţe constau din piele sau similar material. Poate fi dezinfectat suprafete usor de intretinut, superficiale murdărie poate fi îndepărtată uşor cu o cârpă umedă.
Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional