Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Oferte / Promotii
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Autocolante optica 3D - modele tridimensionale pentru arta unghiilor unghii
Detalii
+

Unghii autocolante optica 3D sunt foarte usor de utilizat. Autocolante sunt auto adezive şi instala efectul de scutire specială pe unghii. Acest Nautr-ca, de asemenea, unghiile artificiale în câţiva paşi sunt terminat, lucra individual şi profesional deopotrivă.
Păstraţi autocolant cu efect 3D timp şi fiabil pe unghii, acest lucru trebuie să fie bine pregătit. În funcţie de design aplicate unghii noi unghii manicured şi lustruit sau structurat cu atenţie cu acril sau gel. Abtibilduri 3D va privi în gel umed sau introdus în umed gel UV poloneză şi uşor apăsat. Arta unghiilor este completă, apoi cura sub unitatea de lumină UV este efectuată. Cu această abordare, adera Nailsticker sigur de a unghiei si se desfăşoară aspectul lor 3D. Autocolante sunt bine protejate şi durabil luciu unghiilor design straluceste, un strat de top este aplicat ca un finisaj. Gel de sigilare asigură durabilitate de arta unghiilor.


Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional