Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta
NAIL-EON Peel Off Lac de Unghii Clare - Personalizat Sclipici Nail Design pentru Unghii

Detalii
+

Special pentru NAIL-EON peel off lac de unghii clare este că diferite particule sunt încorporate în gel. Metalic lucios şi în diferite Culoare şi Dimensiune, acestea sunt răspândite atunci când sunt aplicate pe suprafaţa de unghii şi de a crea arta unghiilor individuale. Se vor aplica stratul de gel ca o Oja convenţionale. Cu toate acestea, produsul în lumină UV este vindecat.

Ca în fiecare comanda gel unghii trebuie să fie pregătit, de asemenea, de aplicare a NAIL-EON peel off lac de unghii clare bun. Un strat de bază trebuie să fie utilizat atunci când sunt aplicate la unghiile naturale, nu elimina stratul de sudoare generate în timpul intarire. Un grund oferă aderenţă ideală. Stratul de gel de clare este aplicat de unghii cu o perie în strat subțire și apoi caliti. După utilizarea bec UV ramane un strat de sudoare pe unghii, care cu un aspirator din gama noastră de bine fi eliminat. Acest Naildesigns se încheie cu un sigiliu. Acest lucru se face prin utilizarea unui strat de top.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional