Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta
NAIL-EON Soak Off Lac de Unghii Metalice - Gel de Acoperire cu Aspect Metalic pentru Unghii

Detalii
+

NAIL-EON soak off lac de unghii metalice este potrivit pentru unghiile naturale, precum şi pentru gel sau acril model straturi. Unghiile sunt reglementate ca de obicei pregătite și cu UV unghii. După uscare, acoperire este gata pentru arta unghiilor creative sau un sigiliu cu strat de top.
UV gel acoperiri NAIL-EON în aspectul metalice pe unghii bine pregătit aplicate. Haina importante pe baza unghiilor naturale, va fi utilizat ca un lac de unghii şi cura sub lampa UV este o suprafata unghiilor curate şi o bază. Rezultând în strat de sudoare de calire nu este eliminat. Unghii pregătite este acoperit cu NAIL-EON soak off lac de unghii metalic gri-verde sau violet. Stratul de gel se va întări sub lampa UV. Stratul de transpiraţie este eliminat cu cleaner de pe suprafaţa de unghii. La ultimul pas, trebuie să fie sigilate unghii cu un strat de top. La spre grijă pentru şi splendoarea unghiile nded unghii ulei poate fi folosit.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional