Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Ojă semipermanentă - Gel lac NAIL-EON Highlights
Detalii
+
Vopsele de gel NAIL-EON scoate în evidenţă sunt adaptate nevoilor de simplu şi uşor de unghii de arta. Gel de acoperire poate fi utilizat în combinaţie cu un gel convenţionale de modelare sau ca solo de unghii şi poate fi prin coaja uşor de unghii jos efect.

Acoperiri sunt adesea, de asemenea, menţionate ca mat de unghii sau Gelpolish gel. Ele combină cele mai bune caracteristici de Lacul de unghii şi UV gel şi oferi un film de vopsea stabile unghiilor cu valabilitate de lungă. Acest lucru este NAIL-EON gel pur şi simplu pe finisaj manichiură şi mată unghia naturala aplicat. Un strat de bază va fi folosit pentru rezultate mai bune ca primul strat. Stratul de gel urmează după uscare. Toate straturile de gel ar trebui aplicat ca slab şi călit individual, astfel încât o cura completa sub lampa UV este garantat. Stratul de sudoare fiecare rămâne la suprafaţă. În fiecare poziţie de model, un strat de top ca un strat final de etanşare este aplicată în acest caz. NAIL-EON gel de acoperire evidenţiază sunt acid-free şi, prin urmare, potrivite de asemenea antialergice. Vindecarea poate fi folosit lămpi UV şi LED lumină unităţi deopotrivă.viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.5
Rezumat
5
27
4
18
3
3
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional