Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
NAIL-EON Gel Lac MAGIC MAGNETIC
Detalii
+

Noastre straturi de gel au Peel Off lac de unghii şi benzi vopsea proprietăţi. Omiteţi doar grund şi strat de bază, apoi puteţi elimina doar nostru lacuri de gel după câteva zile de unghii.

Cu gel, poate fi cea mai frumoasă artă unghii unghii Creatiile magice. Unghii pictate colorate acum aparţin Ordinea de zi. Doriţi să aibă din nou şi nu vopsea dar unghiile? Apoi ne-am doar ceva pentru tine! Noastre NAIL-EON gel de unghii magie Magnetic oferă unghiilor un aspect magice, cu care toate celelalte poate fi fermecat. El este foarte ideal pe unghiile naturale precum şi artificiale poate nostru Magic Magnetic gel de gel de metalice lac ia unghii normal sau cu nostru peniţei magnetice sau noastre record de magnet trage un model delicat. Profitaţi de o gamă largă de culori pentru unghii frumoase şi a pus evidenţiază. Cererea este foarte simplu. Puteţi utiliza Gel Lac ca un lac de unghii şi de a vindeca-l timp de două minute în UV Luminile. În cazul în care stratul de transpiraţie este eliminat, de lucru este deja se termină. Din cauza lui miere efect de gel se extinde netedă de unghii în sine. Deci, sunt nici un penel inestetice pe unghiile pentru a vedea şi depunerea de lucru este de gătit nu este necesar. Aştept cu nerăbdare să o valabilitate de până la şase săptămâni. El este făcut, absolut potrivite pentru utilizarea de zi cu zi pe gel de bază, nu splinter şi este rezistent la zgârieturi. Îl puteţi utiliza cu o remover şi un stick de lemn portocaliu elimina, dacă doriţi o altă culoare. Va fi complet incantat cu aceasta vopsea. Utilizarea Ai produsele noastre de cea mai inalta calitate, toate cerinţele Europene Standardele sunt supuse şi pe marginea de taiere de cercetare gelul UV sunt fabricate.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4
Rezumat
5
11
4
7
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional