Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON Gel Lac MAGIC MAGNETIC
Detalii
+

Noastre straturi de gel au Peel Off lac de unghii şi benzi vopsea proprietăţi. Omiteţi doar grund şi strat de bază, apoi puteţi elimina doar nostru lacuri de gel după câteva zile de unghii.

Cu gel, poate fi cea mai frumoasă artă unghii unghii Creatiile magice. Unghii pictate colorate acum aparţin Ordinea de zi. Doriţi să aibă din nou şi nu vopsea dar unghiile? Apoi ne-am doar ceva pentru tine! Noastre NAIL-EON gel de unghii magie Magnetic oferă unghiilor un aspect magice, cu care toate celelalte poate fi fermecat. El este foarte ideal pe unghiile naturale precum şi artificiale poate nostru Magic Magnetic gel de gel de metalice lac ia unghii normal sau cu nostru peniţei magnetice sau noastre record de magnet trage un model delicat. Profitaţi de o gamă largă de culori pentru unghii frumoase şi a pus evidenţiază. Cererea este foarte simplu. Puteţi utiliza Gel Lac ca un lac de unghii şi de a vindeca-l timp de două minute în UV Luminile. În cazul în care stratul de transpiraţie este eliminat, de lucru este deja se termină. Din cauza lui miere efect de gel se extinde netedă de unghii în sine. Deci, sunt nici un penel inestetice pe unghiile pentru a vedea şi depunerea de lucru este de gătit nu este necesar. Aştept cu nerăbdare să o valabilitate de până la şase săptămâni. El este făcut, absolut potrivite pentru utilizarea de zi cu zi pe gel de bază, nu splinter şi este rezistent la zgârieturi. Îl puteţi utiliza cu o remover şi un stick de lemn portocaliu elimina, dacă doriţi o altă culoare. Va fi complet incantat cu aceasta vopsea. Utilizarea Ai produsele noastre de cea mai inalta calitate, toate cerinţele Europene Standardele sunt supuse şi pe marginea de taiere de cercetare gelul UV sunt fabricate.

Dimensiuni
+
0.033 Metri (m)
0.033 Metri (m)
0.068 Metri (m)
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
11
4
7
3
1
2
0
1
1

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional