Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
NAIL-EON Gel Polonez Charming
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Noastre straturi de gel au Peel Off lac de unghii şi benzi vopsea proprietăţi. Omiteţi doar grund şi strat de bază, apoi puteţi elimina doar nostru lacuri de gel după câteva zile de unghii.

Dacă sunteţi în mod repetat supărat despre lac de unghii pe unghiile naturale, care deja ciobire după un timp scurt, deşi el deţine artificiale unghii, precum şi, atunci ar trebui să accesaţi gel de vopsea fermecătoare noastre NAIL-EON. Este alternativa perfecta pentru unghii tradiţionale şi dă unghiile tale pentru cateva saptamani culoarea. Selectaţi una dintre culorile seducatoare. Culorile stralucesc şi modificaţi în funcţie de lumina. Se creează impresia de o creaţie artistică pe unghie cu culori diferite, deşi a fost folosit doar o singură culoare. Lungi durata de depozitare a gel de lac este absolut convingătoare chiar pe unghiile naturale şi nu splinter. Ia peste unghia intreaga sau set de selectivă subliniază. Decorare unghia pe şi de a aplica un strat de bază. Să se intareasca la lampa UV si aplica gel poloneze în pasul următor fără a scoate primul strat de sudoare. Asiguraţi-vă că să se aplice polonez în straturi subţiri, astfel încât prin intermediul se intareste complet. Vrei mai intens intensitatea culorii, să poarte mai multe straturi, fiecare strat, dar lasă, în orice caz, într-adevăr intari. Utilizaţi un strat de top pentru a termina. În cazul în care am vindecat-l complet în lampa UV, elimina stratul de sudoare. Un alt tratament de unghii nu mai este necesar.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4.449
Rezumat
5
25
4
21
3
3
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional