Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta 3 în 1 / Oja permanenta
NAIL-EON Peel Off Lac de Unghii Clare - Personalizat Sclipici Nail Design pentru Unghii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Special pentru NAIL-EON peel off lac de unghii clare este că diferite particule sunt încorporate în gel. Metalic lucios şi în diferite Culoare şi Dimensiune, acestea sunt răspândite atunci când sunt aplicate pe suprafaţa de unghii şi de a crea arta unghiilor individuale. Se vor aplica stratul de gel ca o Oja convenţionale. Cu toate acestea, produsul în lumină UV este vindecat.

Ca în fiecare comanda gel unghii trebuie să fie pregătit, de asemenea, de aplicare a NAIL-EON peel off lac de unghii clare bun. Un strat de bază trebuie să fie utilizat atunci când sunt aplicate la unghiile naturale, nu elimina stratul de sudoare generate în timpul intarire. Un grund oferă aderenţă ideală. Stratul de gel de clare este aplicat de unghii cu o perie în strat subțire și apoi caliti. După utilizarea bec UV ramane un strat de sudoare pe unghii, care cu un aspirator din gama noastră de bine fi eliminat. Acest Naildesigns se încheie cu un sigiliu. Acest lucru se face prin utilizarea unui strat de top.
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional