Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
NAIL-EON Soak Off Lac de Unghii Metalice - Gel de Acoperire cu Aspect Metalic pentru Unghii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

NAIL-EON soak off lac de unghii metalice este potrivit pentru unghiile naturale, precum şi pentru gel sau acril model straturi. Unghiile sunt reglementate ca de obicei pregătite și cu UV unghii. După uscare, acoperire este gata pentru arta unghiilor creative sau un sigiliu cu strat de top.
UV gel acoperiri NAIL-EON în aspectul metalice pe unghii bine pregătit aplicate. Haina importante pe baza unghiilor naturale, va fi utilizat ca un lac de unghii şi cura sub lampa UV este o suprafata unghiilor curate şi o bază. Rezultând în strat de sudoare de calire nu este eliminat. Unghii pregătite este acoperit cu NAIL-EON soak off lac de unghii metalic gri-verde sau violet. Stratul de gel se va întări sub lampa UV. Stratul de transpiraţie este eliminat cu cleaner de pe suprafaţa de unghii. La ultimul pas, trebuie să fie sigilate unghii cu un strat de top. La spre grijă pentru şi splendoarea unghiile nded unghii ulei poate fi folosit.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional