Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
NAIL-EON UV sclipici unghii - Glittereffekt mult mai durabile
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Pentru unghii naturale, unghii gel si acril poate fi NAIL-EON UV unghii sclipici aplicate. Stratul de gel UV cu sclipiri de efecte este aplicat unghii pregătit şi călit sub lampa UV. Apoi o arta unghiilor sau direct sealer poate fi aplicat.

O bună pregătire a unghiilor este important. Unghiile artificiale sunt modelate şi curăţate cu aspirator, apoi aplicat grund. La unghia naturala, de asemenea, un grund este necesar, documentul pentru NAIL-EON UV sclipici unghii aici formează un strat de bază ca un strat de bază. Remediu transpiratie strat nu va elimina. Glitterlack este ca o Oja convenţionale în strat subțire pe unghii şi călit în lumină. Pentru a cui în continuare tratament pentru a elimina sudoare strat cu curat, apoi sigilate unghii cu strat de top. Alternativ, înainte de ornamentarea chiar mai mult cu unghii diverse elemente de artă pot fi făcute. Un tratament cu ulei de unghii chiar la capătul asigură o impresie deosebit de curate şi luminoase.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
Rezumat
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional