Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON UV unghii fulgi efectul pentru unghii frumoase
Detalii
+
NAIL-EON UV unghii fulgi efectul numit efect gel aplicat pe lac. Acoperiri transparentă care acoperă unghii cu un strat de sclipitoare şi în acelaşi timp asigură că designul unghiilor este durabil, rezistent la zgârieturi şi rezistent.

Pentru utilizarea NAIL-EON UV unghii fulgi efectul este suprafaţa de unghii naturale sau artificiale conceput şi colbăit off. Apoi, un strat de bază este aplicată şi călit în lumină UV pentru 120 secunde. Stratul de transpiraţie rămâne pe suprafaţa de unghii, şi serveşte ca bază pentru vopsea de efect. Gel lac este vopsit într-un strat bogat până şi cura sub lampa UV. Un strat de top este folosit pentru a sigila în cele din urmă a unghiilor. Acest lucru este aplicat cu efect de fulgi de unghii UV NAIL-EON strat de sudoare şi, de asemenea, vindecat. Stratul de dispersie rezultată este eliminat cu aspirator. Alternativ, un ulei de lustruit poate fi folosit pentru strălucire maximă.
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional