Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
NAIL-EON UV unghii fulgi efectul pentru unghii frumoase
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

NAIL-EON UV unghii fulgi efectul numit efect gel aplicat pe lac. Acoperiri transparentă care acoperă unghii cu un strat de sclipitoare şi în acelaşi timp asigură că designul unghiilor este durabil, rezistent la zgârieturi şi rezistent.

Pentru utilizarea NAIL-EON UV unghii fulgi efectul este suprafaţa de unghii naturale sau artificiale conceput şi colbăit off. Apoi, un strat de bază este aplicată şi călit în lumină UV pentru 120 secunde. Stratul de transpiraţie rămâne pe suprafaţa de unghii, şi serveşte ca bază pentru vopsea de efect. Gel lac este vopsit într-un strat bogat până şi cura sub lampa UV. Un strat de top este folosit pentru a sigila în cele din urmă a unghiilor. Acest lucru este aplicat cu efect de fulgi de unghii UV NAIL-EON strat de sudoare şi, de asemenea, vindecat. Stratul de dispersie rezultată este eliminat cu aspirator. Alternativ, un ulei de lustruit poate fi folosit pentru strălucire maximă.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional