Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
NAIL-EON de UV unghii mătase - satin şi durabil cuie
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Matasoasa strălucitoare cuie sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, precum şi pentru seara. NAIL-EON UV unghii mătase pot fi aplicate ca o Oja convenţionale. Vindecarea cu lumină UV, acest produs conţine sale înaltă rezistenţă şi durabilitate.

NAIL-EON UV unghii este mătase pentru unghiile naturale ca aplicabile pentru unghii artificiale fabricate din acril sau gel. Un strat de bază trebuie să fie introdus în unghiilor naturale ca un strat de bază, care păstrează rigidizarea rezultate transpiraţie strat pe suprafaţa de unghii. În orice caz, un grund pentru adeziunea fiabil este necesar. După pregătirea unghii, NAIL-EON UV este aplicat de unghii de mătase în nuanţa dorită şi vindecat cu lumina ultravioleta. Pentru a nota este că grosimea stratului trebuie să fie cât de subţire este posibil pentru a realiza o vindecare completa. Se îndepărtează stratul de transpiraţie, matasoasa unghii colorate pot fi acum prelucrate ulterior în moduri diferite. Fie strat de top ca un etansant este aplicat imediat, alternativ o arta unghiilor pot fi aplicate înainte.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional