Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON UV unghii extreme sclipici - spumant arta unghiilor
Detalii
+

O bună pregătire de cuie inainte de aplicarea NAIL-EON UV unghii extreme sclipici este necesară pentru rezultate mai bune. Acestea sunt unghiile manicured şi modelate şi amorsează cu grund pentru adeziunea ideală. Unghia naturala este amorsat cu un strat de bază, transpiraţie strat rămâne pe unghii.
Aplicat sclipici extreme NAIL-EON UV unghii ca o perie de unghii normale. Strat subţire atunci este vindecat în lumină UV şi dezvoltat efectul lor MICA. Acum, urmărirea se face ca de obicei. Fie sigilarea pe unghii purificat este aplicat imediat, alternativ încă arta unghiilor cu diferite elemente pot fi efectuate. Haină, care asigură o suprafaţă lucios, rezistent la zgârieturi şi astfel lung durabile este sigilat cu un top. Un ulei de unghii, care asigură cuticula neteda, stralucitoare unghiile şi mâinile frumos este recomandat pentru suplimentare de îngrijire.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional