Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
NAIL-EON UV unghii extreme sclipici - spumant arta unghiilor
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

O bună pregătire de cuie inainte de aplicarea NAIL-EON UV unghii extreme sclipici este necesară pentru rezultate mai bune. Acestea sunt unghiile manicured şi modelate şi amorsează cu grund pentru adeziunea ideală. Unghia naturala este amorsat cu un strat de bază, transpiraţie strat rămâne pe unghii.
Aplicat sclipici extreme NAIL-EON UV unghii ca o perie de unghii normale. Strat subţire atunci este vindecat în lumină UV şi dezvoltat efectul lor MICA. Acum, urmărirea se face ca de obicei. Fie sigilarea pe unghii purificat este aplicat imediat, alternativ încă arta unghiilor cu diferite elemente pot fi efectuate. Haină, care asigură o suprafaţă lucios, rezistent la zgârieturi şi astfel lung durabile este sigilat cu un top. Un ulei de unghii, care asigură cuticula neteda, stralucitoare unghiile şi mâinile frumos este recomandat pentru suplimentare de îngrijire.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional