Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON UV unghii Sparkel - interesant efect pentru unghii
Detalii
+
Sparkellacke uscat inegal, şi de a crea astfel de efecte interesante pe suprafaţa de unghii. NAIL-EON UV unghii Sparkel în diferite culori este aplicat ca un convenţionale de unghii pe unghiile naturale sau artificiale si intarit gel lac sub lumină ultravioletă.
NAIL-EON UV unghiilor poloneză poate Sparkel pe acril şi gel unghii şi aplicate pe unghii naturale bine pregătit şi produce aşa-numitele Sparkel sau nisip efect. Un strat de bază este deosebit de important ca o bază pentru unghii naturale, transpiraţii strat rămâne pe unghii. Pentru fiecare tip de unghii, aplicarea unui liant este de datoria grund care asigură că nimic de coaja. Stratul de gel este aplicata ca orice alte unghii cu pensula, cu diferenţa, care se intareste produsului în lumină UV. Acest lucru creează un strat de sudoare care se îndepărtează cu un aspirator. Sigilarea un palton de sus este, de asemenea, inductie este aplicată în fiecare caz. Înainte de a unghiilor poate fi decorat pe lângă Sparkellack cu arta unghiilor la cerere.


viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.3333
Rezumat
5
4
4
4
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional