Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
NAIL-EON UV unghii Sparkel - interesant efect pentru unghii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Sparkellacke uscat inegal, şi de a crea astfel de efecte interesante pe suprafaţa de unghii. NAIL-EON UV unghii Sparkel în diferite culori este aplicat ca un convenţionale de unghii pe unghiile naturale sau artificiale si intarit gel lac sub lumină ultravioletă.
NAIL-EON UV unghiilor poloneză poate Sparkel pe acril şi gel unghii şi aplicate pe unghii naturale bine pregătit şi produce aşa-numitele Sparkel sau nisip efect. Un strat de bază este deosebit de important ca o bază pentru unghii naturale, transpiraţii strat rămâne pe unghii. Pentru fiecare tip de unghii, aplicarea unui liant este de datoria grund care asigură că nimic de coaja. Stratul de gel este aplicata ca orice alte unghii cu pensula, cu diferenţa, care se intareste produsului în lumină UV. Acest lucru creează un strat de sudoare care se îndepărtează cu un aspirator. Sigilarea un palton de sus este, de asemenea, inductie este aplicată în fiecare caz. Înainte de a unghiilor poate fi decorat pe lângă Sparkellack cu arta unghiilor la cerere.


viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4.6
Rezumat
5
10
4
4
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional