Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Oja semipermanenta NAIL-EON gel lac STRAIGHT pentru unghii naturale
Detalii
+

Gel Lac NAIL-EON oja permanenta STRAIGHT noastre au peel off şi benzi vopsea proprietăţi. Omiteţi doar grund şi strat de bază, apoi puteţi elimina doar nostru lacuri de gel după câteva zile de unghii. Multe sunt deja în cursul activității de producător an-Erlanger produse noi la noi pe piata vin cu clienţii noştri a lovit ca o bombă. Aplicarea este deosebit de uşor, ca gelul direct de la îndemână şi practice Sticla pot fi utilizate şi aplicate. Oja semipermanenta NAIL-EON gel lac STRAIGHT pentru unghii naturale ieftina. Pentru stratul de gel, de asemenea, cunoscut ca LED, lumina-intarire unghii, gel lac, gelish. Lac poloneză gel sau UV cum ar fi un pentru a utiliza convenţionale de unghii, trebuie făcute câteva preparate. În primul rând, unghiile cu un tampon trebuie să fie mată înainte unghiile apoi fi curatate cu un aspirator şi un grund ca agent de lipire vor fi aplicate. După ce este uscat în aer, amorsa este noastre gel lac Strat de bază speciale aplicate la unghiile de la modificări de culoare şi Protejează reziduurile de vopsea. Lumina este la 2 minute sub UV strat de bază vindecat. Stratul de transpiraţie nu este eliminat prin unghiile, dar Strat de gel de culoare este aplicat direct la strat de bază încă umed. The Unghiile sunt iradiate din nou timp de 2 minute de lumină UV şi gel colorat vindecat. Dacă o culoare deosebit de bogat şi intensă rezultate ar trebui să fie, este recomandabil să se aplice două straturi de vopsea. Dacă sunteţi un Ar lucra pentru motivul sau unghii arta o necesitate în umed vopsea se face după cum urmează un strat de top de gel de strat este aplicat. LED gata! Urma ordinea de top gel  înainte Zgârieturi protejează şi oferă un finisaj ideală, stratul de transpiraţie Se elimină. Încercaţi acest nou tip de metoda gel şi veţi vedea cum cererea este foarte uşor. Se întăreşte în 120 secunde în dispozitivele de lumină UV normale şi în 30 la 60 de secunde în lumina LED-uri, vindeca de unităţi. Oja semipermanenta NAIL-EON gel lac STRAIGHT pentru unghii naturale ieftina.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.4508
Rezumat
5
246
4
179
3
26
2
7
1
2

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional