Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
Oja Semipermanenta NAILEON Lac de Unghii Nud - Mat Unghiilor Design în Pastel
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Oja semipermanenta NAIL-EON lac de unghii nud creează unghii elegant în tonuri de plictisitoare. Gel discret de acoperire poate fi aplicat la naturale şi artificiale unghii şi sunt ideale în combinaţie cu putea designul unghiilor acrilice model. Dupa vindecarea si curatarea suprafaţa de unghii pentru viaţă mai lungă raft cu top sigilate haina.

Ca pregătire pentru aplicarea oja semipermanenta NAIL-EON lac de unghii nud manicured unghiilor, sau modele, suprafaţa de unghii este curat pentru locuri de muncă vopsea gel cu curat. Un strat de bază, care se întăresc în unitatea de UV, creează pad corespunzătoare pe unghia naturala, stratul rezultat de sudoare va rămâne pe unghii. Oja semipermanenta, care este disponibil in diverse nuante pastelate, apoi este aplicat ca un tradiţionale de unghii şi vindecat. Acum, o arta de unghii pe unghie pot fi prelucrate, alternativ sigiliul cu un strat de top se poate face direct. De asemenea, acest lucru este vindecat sub lumină UV şi un strat de sudoare.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4.6296
Rezumat
5
22
4
2
3
2
2
0
1
1

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional