Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta 3 în 1 / Oja permanenta
Oja Semipermanenta NAIL-EON Lac de Unghii Pastel - Culori Moale pe Unghii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Oja semipermanenta NAIL-EON lac de unghii pastel în tonuri pastelate sunt populare mai ales pentru manichiură unghiilor design în viaţa de zi cu zi. De asemenea, schema de culori subtile dar si pentru tinuta eleganta potrivite cina. Oja semipermanenta pastel un cui mai frumos şi mai puternică în multe nuante romantice poate fi cu NAIL-EON de UV crea.


Oja semipermanenta NAIL-EON lac de unghii pastel este potrivit pentru aproape fiecare unghie şi pot fi aplicate, precum pe unghii acril sau gel direct la naturale unghiilor. Înainte de aplicarea stratului de gel pe unghii curăţate şi pregătite cu grund haina este necesar pe unghia naturala a unei baze de baza. Acest lucru este aplicat cu pensula şi călit în lumină UV. Stratul rezultat de sudoare va rămâne pe unghii. Acum urmează stratul de gel, de asemenea, aplicate în strat subțire cu pensula pe unghii. Mai subţire strat, cea mai de încredere este leacul ulterioare sub lampa UV. Dacă o mai mare intensitate de culoare este de dorit, chiar ordinea de mai multe straturi este posibil. Stratul de transpiraţie este eliminat după întărire, este apoi imediat pecetea finală cu strat de top sau cu o imaginatie mai decorarea de arta unghiilor.

Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4.7692
Rezumat
5
21
4
4
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional