Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Soak Off Lac de Unghii Neon - Nuante Puternice pentru Unghii
Detalii
+

Unghii frumoase permanent în aspect de neon care rezultă din aplicarea de unghii UV înmoaie off Vylet-Nails Premium neon. Unghii este aplicat cu Applikationspinsel şi Cure cu lumină UV la un strat rezistent. Stratul de gel poate fi aplicat cu un strat de bază pe unghii naturale sau unghii de model de situaţie.

În funcţie de ce suprafaţa Vylet-Nails Premium înmoaie off UV unghii neon vor fi utilizate, unghia naturala trebuie să fie pregătit în consecinţă. Aplicarea unui strat primul este recomandat pentru aplicarea pe unghia naturala. Rezultatul este o suprafaţă netedă uniform, unghia naturala este protejat de petelor de pigmenti de neon. De asemenea, vopsea poate fi folosit pentru fibra de sticla, acril şi gel unghii. Deci, puteţi uşor se recolorează odată sculptate unghiile. O suprafață netedă și curată este important. Pentru rezultate optime, lac UV într-un strat subtire este aplicat şi apoi călit în lumină UV. Intensitatea culorii este să fi crescut, ordinea de straturi suplimentare, care sunt vindecat individual, este posibil. Un strat de top, care protejeaza unghia ca un etansant şi aduce stralucire completeaza Naildesigns

-Nici un strat aderenţă şi luciu mai necesare
-high-luciu de culori opace
-Cure sub lumină UV şi LED
-fără transpiraţie strat
-Extrem de simpla aplicare ca Oja şi uşor detaşabile
-Gel de culoare detaşabil, subţire vâscoase şi opac. Poate fi folosit ca Oja permanente
-nu se agită şi se amestecă
-100% răspundere pe toate unghii sisteme de modelare gel, acril şi fibra de sticla
-până la 4 săptămâni topsheet prindere pe unghiile tale!viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.2857
Rezumat
5
5
4
1
3
0
2
0
1
1

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional