Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
Vylet-Nails Premium UV unghii nud - lac de unghii şi gel
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Cu ceară gel Vylet-Nails Premium UV unghii nud creat buna unghiile cu o suprafaţă de frumos. Cererea este destul de uşor. Lac UV este aplicat ca un lac convenţionale şi apoi călit în lumină UV. Dacă este necesar, straturi suplimentare pot creşte intensitatea culorii.

Vylet-Nails Premium UV gel poloneză unghiile naturale, precum şi acril sau gel unghiile sunt dotate cu unghii nud cu un strat permanente în mare culoare stralucirea. Un grund este necesar inainte ordinea de UV unghii pe unghia naturala. Un strat de bază, care petele lac protejează şi netezeşte unghiilor este ideal. Este strat de bază este uscat, premium gel lac UV este aplicat de unghii într-un strat subţire de şi călit sub lampa UV. Intensitatea culorii este atins, stratul de etanşare se poate face direct, alternativ mai multe straturi de lac sunt aplicate şi vindecat unul câte unul. Ca un finisaj, strat de top asigură în orice caz a unghiilor farfurie este permanent protejat împotriva zgârieturilor şi lac UV lung păstrează luciu sale de înaltă calitate.

Bază, finisaj de culoare - toate într-o UV unghii

-Nici un strat de adeziv sau luciu necesare
-Fără a transpiraţie strat
-Lucios
-Opac la un moment dat aplicarea
-Hardens sub lampa UV-LED
-Cerere simplu ca lac de unghii

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional