Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta
Oja Semipermanenta NAIL-EON Lac de Unghii Pastel - Culori Moale pe Unghii

Detalii
+

Oja semipermanenta NAIL-EON lac de unghii pastel în tonuri pastelate sunt populare mai ales pentru manichiură unghiilor design în viaţa de zi cu zi. De asemenea, schema de culori subtile dar si pentru tinuta eleganta potrivite cina. Oja semipermanenta pastel un cui mai frumos şi mai puternică în multe nuante romantice poate fi cu NAIL-EON de UV crea.


Oja semipermanenta NAIL-EON lac de unghii pastel este potrivit pentru aproape fiecare unghie şi pot fi aplicate, precum pe unghii acril sau gel direct la naturale unghiilor. Înainte de aplicarea stratului de gel pe unghii curăţate şi pregătite cu grund haina este necesar pe unghia naturala a unei baze de baza. Acest lucru este aplicat cu pensula şi călit în lumină UV. Stratul rezultat de sudoare va rămâne pe unghii. Acum urmează stratul de gel, de asemenea, aplicate în strat subțire cu pensula pe unghii. Mai subţire strat, cea mai de încredere este leacul ulterioare sub lampa UV. Dacă o mai mare intensitate de culoare este de dorit, chiar ordinea de mai multe straturi este posibil. Stratul de transpiraţie este eliminat după întărire, este apoi imediat pecetea finală cu strat de top sau cu o imaginatie mai decorarea de arta unghiilor.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.7143

Rezumat

5
16
4
4
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional