Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja semipermanenta termo

Oja semipermanenta termo

Gel Lac Termocrom Vylet-Nails Premium UV termo sclipici unghii Oja semipermanenta termo Gel Lac Termocrom Vylet-Nails Premium UV termo sclipici unghii
Pret de la 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV unghii termo pur Oja semipermanenta termo Vylet-Nails Premium UV unghii termo pur
Pret de la 3,24 € *
64,80 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV unghii termo pastel Oja semipermanenta termo Vylet-Nails Premium UV unghii termo pastel
Pret de la 2,45 € *
16,33 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium neon UV unghii termo Oja semipermanenta termo Vylet-Nails Premium neon UV unghii termo
Pret de la 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV unghii Thermo metalice Oja semipermanenta termo Vylet-Nails Premium UV unghii Thermo metalice
Pret de la 2,45 € *
16,33 € / 100 ml

Temperatura determină culoarea

Ce este special despre gel lac termocrom unghiilor poloneză este răspunsul său la schimbarea condiţiilor de temperatură. Gel lac are culoarea pentru a schimba proprietatea cu creşterea temperaturii şi a trece la o nuanta diferite sau o nuanta diferite. Acest efect permite compoziţia speciale de acoperire care lucrează cu substanţe, care reacţionează sensibil la schimbarile de temperatura. Schimba culoarea pentru a găsi în loc treptat pentru a permite frumoase şi schimbătoare culoare jocuri pe unghii. Ca regulă generală: mai mare temperatura ambiantă, mai completă se desfasoara schimbarea de culoare pe unghii.
Specialitate cu Schimbarea culorii în mai multe variante

Specialitatea este disponibil nu numai într-o varietate de combinaţii de culori diferite, dar, de asemenea, varia în texturi lor. Aşa că există lac cu sclipici particule stralucitoare stil sidef sau cu un efect de Crackle. În ceea ce priveşte culorile palet variază de la pastel moale, la nuante stralucitoare de neon bătător la ochi. Variantele sunt ideale, pentru un vot precise nail art cu ocazia, pentru a personaliza tinuta ca stilul personal.

Gel lac termocrom de unghii - uşor de utilizat


Unghii UV pot fi aplicate pe modelat ca bine ca pe naturale cuie şi combină avantajele de unghii şi gel colorat într-un singur produs. Mai ales ca vopseaua de pe unghia naturala, vopsele UV sunt durabile de considerabil mai mult de comparabil lacuri convenţionale. Important în ordinea: cui trebuie să fie sub formă de depune, suprafaţa este curată şi uscată, este pentru mai bună aderenţă Pro suprafaţă înăsprită uşor, utilizaţi un tampon corespunzătoare. Pentru vopsea UV termice un strat de bază este folosit ca un grund. Acest lucru, precum şi termale vopsea ei înşişi sunt întărite în lumină UV şi menţine durabilitate şi rezistenţă la influenţele externe mecanice. Pentru a nota este că stratul de transpiratie care apare atunci când rigidizarea straturi de bază, nu este inclus. Lac UV termica este aplicat direct la acest strat.

De etanşare pentru chiar mai mult luciu şi durabilitate

Ca cu orice produs de gel, vopsea recomandă un sigiliu ca un finisaj pentru termo UV. Un strat de top este potrivit pentru acest scop. Acest lucru este slab aplicate pe unghii şi călit, timp de două minute sub bec UV. Pentru strălucire maximă va curăţa de suprafaţă cu mai curate şi / sau tratate cu ulei de slifuire. Gel lac termocrom de unghii pentru un interesant joc de culori pe unghii. Oja semipermanenta termo pentru french şi unghii ieftina. 

 Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€