Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja semipermanenta termo
Gel Lac Termocrom Vylet-Nails Premium UV termo sclipici unghii

Detalii
+

Vylet-Nails Premium UV se schimbă termo gel vopsea sclipici unghii atunci când schimbările de temperatură lui Culoare în funcţie de combinaţia selectate. În plus, sclipici particule sunt încorporate în vopsea. Acest lucru creează un constant variat unghiilor de proiectare, ceea ce face unghiile la real ochi-catcher.

Vylet-Nails Premium UV unghii este aplicat pe unghiile naturale şi sculptate unghiile potrivit gel Thermo vopsea sclipici şi va aplica ca de obicei. Un grund şi apoi un strat de bază este aplicat unghii naturale atent pregătite. Strat de bază este intarit, stratul transpiraţie ramane pe unghii. Apoi, Vylet-Nails Premium UV este aplicat Oja termo gel sclipici vopsea cu pensula şi călit pentru 120 secunde în unitatea de lumina-vindecarea. Intensitatea culorii este să fi crescut, suprafata unghiilor pot fi acoperite cu un strat suplimentar de Thermolacks. Rezultatul: un design extraordinar unghiilor, care se prezinta din nou şi din nou de efecte speciale în noua fata. Acest nou UV aduce proprietati incredibile cu gel Thermo vopsea sclipici unghii. Pe lângă efectul termic, este încă grund, culoarea şi strat de top într-un - un 3 in1-UV unghii!

-Nici un strat aderenţă şi luciu mai necesare
-high-luciu de culori opace
-Cure sub lumină UV şi LED
-Nici un strat de transpiraţie
-Foarte uşor de aplicat, cum ar fi lac de unghii
-Permanent de unghii - gel colorat detaşabil, subţire vâscoase şi opac
-agitare şi amestecând nu este necesar
-100% răspundere pe toate unghii sisteme de modelare gel, acril şi fibra de sticla
-puternic apăsat până la 4 săptămâni pe unghiile tale!


viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

Feedback
+

Evaluări generale

4.6

Rezumat

5
10
4
4
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional