Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta
Vylet-Nails Premium Peel Off Lac de Unghii Pastel - Rezistent de Unghii pentru Unghii

Detalii
+

Coaja Vylet-Nails Premium off UV unghii pastel este deosebit de potrivită pentru design durabil unghii pe unghiile naturale, ofera, dar, de asemenea, aplicarea de acril şi gel unghii. După pregătirea a subsolului, este aplicat UV unghii subtiri si intarit cu lampa UV.

Vylet-Nails Premium va dezlipirea pastel UV unghii folosit pe unghia naturala ca accesoriu de culoare, un grund temeinică este necesară. Cui este manicured şi cu condiţia apoi cu un strat de bază. Acest strat de bază protejează decolorare a unghiilor şi netezeşte suprafaţa. Ulterior, se aplică pastel-vopsea ca o Oja convenţionale cu pensula. O grosime de film mic, precum şi un contract de bogat sunt importante. După uscare la lumină UV, un alt strat de vopsea pot fi pictate pe, dacă este necesar. Este accesibil, adâncimea de culoare dorită sigiliul cu un top coat, ceea ce face strălucească unghii şi asigură durabilitate de lungă durată. Ordinea de UV unghii pe alte suprafeţe cum ar fi acril, fibra de sticla sau gel este analog.

Bază, finisaj de culoare - toate într-o UV unghii

-Nici un strat de adeziv sau luciu necesare
-Fără a transpiraţie strat
-Lucios
-Opac la un moment dat aplicarea
-Hardens sub lampa UV-LED
-Cerere simplu ca lac de unghii


viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

5

Rezumat

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional