Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 119 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!

Avantaje pentru comerciant de arta unghii!

Avantaje pentru comerciant de arta unghii!

Bine ati venit la toate saloanele de manichiură și distribuitorilor!

Stimate proprietar Studio,

oferim o scurtă explicație a modului în care se poate crea cu noi ca un producător de frunte cu dvs. salon de unghii noi platforme de vânzare și canalele de distribuție.

Cu noastre patentat private label unghii Eon, nded, Youmaxx, Discovery și Design Unghii exclusiv Euro-Line si produse de marcă, cum ar fi linia american, Konad, Elomed, Hartmann, Promed, Elina și Vylet-unghii suntem punct de vedere tehnic de calitate în față. Mai mult de 150.000 de clienti satisfacuti si mai mult de 13000 de dealeri în peste 200 de țări vorbesc de la sine.

Saloane de unghii se bucure cu noi condiții speciale, cum ar fi

    mărfurilor neetichetate
    Vânzător premii conexe
    Diminuarea în vrac pentru îmbuteliere propriu
    Noi imprimam si eticheteze produsele cu propriul nume sau numele de brand
    Am, de asemenea, umple paharul si sticla
    u.v.m

Avantajul produsului fără etichetă vă oferă o mare oportunitate de a aplica etichete proprii și apoi oferă acest clienților dumneavoastră. Toate fișele tehnice de securitate necesare sau ingrediente pot fi furnizate de noi într-un timp scurt.

Prin prețurile de studio mari pe care le oferim, vă puteți calcula prețurile dvs., astfel încât ai putea să nu inainte.

Atunci când achiziționează cantități mari, în intervalul de 1000ml - 5000ml va oferim posibilitatea de a îmbutelia produsul în sine. Acest lucru permite profituri considerabile pentru tine.

Aveți posibilitatea de a vinde orice produse direct din salonul de unghii sau proces. Cu acces la portaluri de shopping și piețele on-line, cum ar fi Furnizori de eBay sau alte asemenea, aveți posibilitatea de a oferi bunuri de peste tot în rețea, astfel încât să se realizeze o gamă largă de clienți. În funcție de accesibilitate mai mare a clienților mai mare șansă de a câștiga.

Nu ratați șansa ca vei deveni un profesionist de vânzări! Cu noi, ca producători și furnizori de marcă de calitate este ușor.

Așteptăm cu nerăbdare să o cooperare de succes!
Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional