Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Pile de unghii / Buffer luciu
Neon tampon - pentru slefuire şi corecţia unghiilor

Detalii
+

Tampoane sunt parte integrantă din Trusa de unghii Designer. Mai ales neon tampon cu său fin Granulare poate fi folosit individual. El nu merge mai departe Roughening de natura sau de arta unghiilor, dar, de asemenea, este potrivit pentru corecturi bine marginile unghiilor.

Un bun tampon nu numai bun grinduri, dar se află bine în mână. Neon tampon este utilizat după utilizarea de pile de unghii pentru activitatea de corectare. Deci cu tranziţii fine slefuire suprafaţă exact grind, riscul că acril sau gel unghii lifturi în sine, astfel este considerabil redusă. În funcţie de dacă munca de măcinare suprafaţă sau selectiv este necesară, folosit o pagină de bloc de sablare sau una din marginile sale. Pentru a curăţa zona-tampon este bătut pur şi simplu afară şi poate fi folosit pentru peste si peste din nou în unghii sau manichiură. Tampon de neon din nded online shop disponibil violet si verde în culori vii de portocaliu, galben, roz, şi se potriveşte orice decor.


Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional