Vă facem cadou cheltuielile de transport! La o valoare a comenzii de peste 119 € * numai la expediere prin DHL către

Categorii

Produsele marcate cu această siglă au fost certificat de către TÜV Süd.

Pile de unghii banana

Pile de unghii banana - pila curbata pentru unghii cu gel

Pilirea unghiei este o parte importantă a procesului de modelare iar durata ei nu trebuie subapreciată. Există diferite tipuri de pile care se folosesc în diferite faze ale modelării. Pentru unghiile naturale sunt necesare alte pile decât pentru unghiile artificiale. De asemenea e foarte important ca pila să aibă granulația adecvată. Pilele banană sunt unul dintre tipurile de pilă cele mai populare. Ele au un design ergonomic, iar datorită formei curbate sunt ideale pentru activitatea de pilire. Pilele sunt deosebit de stabile și rezistente. Putând fi curățate, au o durată de folosire îndelungată, iar rezultatele utilizării lor sunt excelente. Vă oferim pile banană cu granulații diverse. Pila 180/100 se poate utiliza în două moduri: fața cu granulație mai aspră este ideală pentru pilirea stratului de acril sau de gel, iar fața cu granulația mai fină pentru pilirea unghiei naturale sau a suprafeței de îmbinare a modelajului cu unghia. Găsiți în sortimentul nostru și pile cu granulația 100/100 (aspră) sau 180/180 (fină) în culorile alb și negru. Este important ca în timpul pilirii să nu apăsați prea tare și să nu folosiți pile cu granulația mai mare decât cea adecvată. Mai ales unghiile naturale se pot deteriora.
Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional

Nr articole ar putea fi găsite corespund criteriilor de căutare. Vă rugăm să alegeţi un cuvânt de căutare diferite şi să încercaţi din nou.
Ai o sugestie pentru un element nou? Sunteti bineveniti sa ne anunţa.