Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Pile de unghii
Schimb fişiere din oţel inoxidabil - material de top pentru Salonul de unghii profesionale
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Numai bine în formă de unghie, veţi obţine o operă de artă. Fi-toate- şi tuturor este dreptul pilă de unghii, care trebuie să fie nu doar uşor de utilizat, dar, de asemenea, robust şi igienă. Sistemul de fişiere modificări, aceste cerințe sunt uşor întâlnit. După fiecare utilizare, suprafaţa de depunere este înlocuit cu uşurinţă, chiar şi cele mai înalte cerinţe de igienă sunt astfel îndeplinite.

Schimb fişiere din inox format din metal de înaltă calitate, care este extrem de robuste precum şi lumina ca o pană. Materialul corpului depunerea provine din industria aerospaţială şi aduce astfel încât numai cele mai bune proprietăţi. Pentru cererea de depunere, in forme drepte, trapezoidală şi largă acum disponibil, caz depunerea suprafeţe sunt necesare. Acestea sunt disponibile în magazin în numărul de ordine Family Pack V 6911. După fiecare utilizare, suprafaţa adeziv fără reziduuri de adeziv de corpul de inox se deduce. Clientii noi primesc noi si nefolosite Pile de unghii pentru manichiura sau de la întocmirea situației model. Ideal este dacă schimbarea de depunere suprafete înainte de ochii clienţilor. Acest lucru creează încredere şi profesionalism. Asemenea, igienic, manipularea poate fi moda cu organismul de depunere: acest lucru poate fi uşor de curăţat dacă este necesar în dezinfectant.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional