Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €

Starea

Retragere

Puteți anula contractul în termen de 14 zile, fără a da motive în scris (de exemplu scrisoare, fax, e-mail) sau revocat - prin returnarea bunului - în cazul în care mărfurile înainte de expirarea termenului. Perioada incepe de la primirea prezentei notificări în scris, dar nu înainte de primirea bunurilor la destinatar (în cazul livrărilor repetate de mărfuri similare, nu înainte de primirea livrarea parțială primul) și, de asemenea, nu își îndeplinește obligațiile noastre în temeiul articolului 246 § 2, în legătură cu § 1 Abs 1 și 2 proiectul de Lege și obligațiile noastre în conformitate cu § 312g alineatul 1 teza 1 BGB coroborat cu articolul 246 § 3. BGB.

Perioada de revocare este suficientă pentru a trimite revocare sau de lucru. Revocare trebuie să fie trimise la:

nded e.K.
Arndt Leonards
Talbenden 17
D-52353 Düren - GERMANY
Phone: +49 2428-8198991
Fax: +49 (0)2428-5088618
E-Mail: info@nded.com

Consecințele

În cazul unei anulări efective, prestațiile reciproc primite vor fi returnate și orice beneficii (de exemplu, dobânda).

Poți să ne dai performanța și beneficiile primite (de exemplu, beneficii) nu restituie parțial sau eliberarea sau numai într-o stare deteriorată, sau, va fi obligat să plătească compensații.

Pentru deteriorarea și beneficiile derivate, trebuie să plătească o despăgubire numai în cazul în care utilizările sau deteriorare este cauzată de o înțelegere cu materia, dincolo de luarea în considerare a caracteristicilor și funcționare. Prin "testarea proprietăților și funcționarea" se referă la testarea și evaluarea bunurilor respective, așa cum este posibil și comune într-un magazin.

Articole transportabile trebuie să fie returnate la riscul nostru. Trebuie sa suporte costurile de returnare în cazul în care bunurile livrate comandate si daca pretul returnat cazul unei sume care nu depășește 40 de euro sau în cazul în care vă aflați la un preț mai mare lucru la momentul revocării încă de returnare sau de care au dat plata parte. În caz contrar, revenirea este gratuit pentru tine. Nu lucruri de coletărie te alegi.

Obligațiile de a rambursa plățile trebuie să fie îndeplinite în termen de 30 de zile. Perioada începe pentru tine atunci când trimiteți de anulare sau de mărfuri, pentru noi, cu primirea lor.

Note speciale

Dreptul de retragere de mai sus se aplică numai pentru consumatori. Clienții comerciali au un drept de retragere nu se aplică.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional