Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lac de unghii
NAIL-EON UV sclipici unghii - Glittereffekt mult mai durabile

Detalii
+

Pentru unghii naturale, unghii gel si acril poate fi NAIL-EON UV unghii sclipici aplicate. Stratul de gel UV cu sclipiri de efecte este aplicat unghii pregătit şi călit sub lampa UV. Apoi o arta unghiilor sau direct sealer poate fi aplicat.

O bună pregătire a unghiilor este important. Unghiile artificiale sunt modelate şi curăţate cu aspirator, apoi aplicat grund. La unghia naturala, de asemenea, un grund este necesar, documentul pentru NAIL-EON UV sclipici unghii aici formează un strat de bază ca un strat de bază. Remediu transpiratie strat nu va elimina. Glitterlack este ca o Oja convenţionale în strat subțire pe unghii şi călit în lumină. Pentru a cui în continuare tratament pentru a elimina sudoare strat cu curat, apoi sigilate unghii cu strat de top. Alternativ, înainte de ornamentarea chiar mai mult cu unghii diverse elemente de artă pot fi făcute. Un tratament cu ulei de unghii chiar la capătul asigură o impresie deosebit de curate şi luminoase.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

3

Rezumat

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional