Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lac de unghii
NAIL-EON de UV unghii mătase - satin şi durabil cuie

Detalii
+

Matasoasa strălucitoare cuie sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, precum şi pentru seara. NAIL-EON UV unghii mătase pot fi aplicate ca o Oja convenţionale. Vindecarea cu lumină UV, acest produs conţine sale înaltă rezistenţă şi durabilitate.

NAIL-EON UV unghii este mătase pentru unghiile naturale ca aplicabile pentru unghii artificiale fabricate din acril sau gel. Un strat de bază trebuie să fie introdus în unghiilor naturale ca un strat de bază, care păstrează rigidizarea rezultate transpiraţie strat pe suprafaţa de unghii. În orice caz, un grund pentru adeziunea fiabil este necesar. După pregătirea unghii, NAIL-EON UV este aplicat de unghii de mătase în nuanţa dorită şi vindecat cu lumina ultravioleta. Pentru a nota este că grosimea stratului trebuie să fie cât de subţire este posibil pentru a realiza o vindecare completa. Se îndepărtează stratul de transpiraţie, matasoasa unghii colorate pot fi acum prelucrate ulterior în moduri diferite. Fie strat de top ca un etansant este aplicat imediat, alternativ o arta unghiilor pot fi aplicate înainte.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

5

Rezumat

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional