Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lac de unghii
NAIL-EON UV unghii extreme sclipici - spumant arta unghiilor

Detalii
+

O bună pregătire de cuie inainte de aplicarea NAIL-EON UV unghii extreme sclipici este necesară pentru rezultate mai bune. Acestea sunt unghiile manicured şi modelate şi amorsează cu grund pentru adeziunea ideală. Unghia naturala este amorsat cu un strat de bază, transpiraţie strat rămâne pe unghii.
Aplicat sclipici extreme NAIL-EON UV unghii ca o perie de unghii normale. Strat subţire atunci este vindecat în lumină UV şi dezvoltat efectul lor MICA. Acum, urmărirea se face ca de obicei. Fie sigilarea pe unghii purificat este aplicat imediat, alternativ încă arta unghiilor cu diferite elemente pot fi efectuate. Haină, care asigură o suprafaţă lucios, rezistent la zgârieturi şi astfel lung durabile este sigilat cu un top. Un ulei de unghii, care asigură cuticula neteda, stralucitoare unghiile şi mâinile frumos este recomandat pentru suplimentare de îngrijire.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

5

Rezumat

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional