Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lac de unghii
Vylet-Nails Premium UV unghii neon glitter - cuie ostentative în neon

Detalii
+

Subţire-vascozitate gel lac combinate neon şi sclipici într-o combinaţie unică. Cu Vylet-Nails Premium UV unghii neon glitter fi unghiile naturale şi artificiale pentru un ochi catcher. O lungă perioadă de valabilitate, precum şi intensitatea permanente de culoare sunt garantate de textura specială şi uscare la lumină UV.

Cu Vylet-Nails Premium UV neon glitter neobişnuite şi de lungă durată unghiilor de proiectare pentru a face de unghii, este înăsprită uşor suprafaţa de unghii cu tampon, praful rezultat este eliminat complet cu o perie de praf. Un grund este utilizat în baza unghiilor naturale şi asigură adeziune optimă de strat de bază. Stratul de sudoare generate în timpul intarire rămâne pe unghii. Neon glitter gel lac este apoi aplicat cu pensula în strat subțire şi călit în lumină în 120 secunde UV. Un alt strat poate fi aplicat şi vindecat de o intensitate mai mare de culoare. Unele proprietăţi ale acestui nou high-tech UV unghii lac - bază strat, culoare, strat de top - tot-înăuntru-unul lichid cu noastre UV gel unghii neon glitter!

-Nici un strat aderenţă şi luciu mai necesare
-high-luciu de culori opace
-Cure sub lumină UV şi LED
-fără transpiraţie strat
-Extrem de simpla aplicare ca Oja şi uşor detaşabile
-Gel de culoare detaşabil, subţire vâscoase şi opac. Poate fi folosit ca Oja permanente
-nu se agită şi se amestecă
-100% răspundere pe toate unghii sisteme de modelare gel, acril şi fibra de sticla
-până la 4 săptămâni topsheet prindere pe unghiile tale!

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

Feedback
+

Evaluări generale

5

Rezumat

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional