Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Tipsuri
Refill sac 50 buc marginea sfaturi - sfaturi de unghii în stoc
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

În salonul de unghii, marginea sfaturi în diferite dimensiuni sunt o necesitate. Refill sac 50 buc marginea sunt sfaturi în 10 dimensiuni şi în trei culori diferite Varianta naturii, Clar şi Alb disponibile. Sfaturi sunt uşor de a lucra şi de a reduce locaţia modelul necesare. Forma drepte pentru a se potrivi sfaturi de unghii pe unghiile naturale aproape toate.
Prelucrarea marginii începe cu alegerea de sfaturi corespunzătoare Dimensiune. Clasificarea este efectuată de la 1 la 10, Dimensiune 1 descrie sfaturi mai mare, de exemplu pentru degetul mare. Vârful unghiilor potrivire culoare stă pe marginile unghiilor, alternativ un vîrf de la sacul de reîncărcare pot fi sfaturi cu marginea St. Feil 50 in forma dreapta si Dimensiune. Cu un lipici special sfat vârful unghiilor este ataşat, este sigur că nici un aer bule forma între vârful şi unghia naturala. Pentru a evita acest lucru, Nagelplättchen mai multe ori înainte şi înapoi împins. Apoi unghiilor cu material de locaţie model este umplut până şi în forma sa finală. Gel colorat opţional sau UV unghii oferi potrivire designul unghiilor, de asemenea, decoratiuni de arta unghiilor sunt pe unghii finit ca de obicei.


Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional