Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Tipsuri / Set tipsuri
Refill sac 50 buc priză sfaturi - unghii artificiale cu C high-curbă
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Unghii de modelare cu pinch conjures până extravagante unghii sfaturi, care au un tunel arcuite extra puternică. Curba C în Pinchdesign cu forma sa înguste conic înainte se adaptează în înălţime individual pe unghii naturale, pentru că nici o suprafaţă lipire este dată. Refill sac 50 buc priză sfaturi este disponibil în trei culori şi dimensiuni de 10.
Un rezultat bun este Dimensiune corect sfaturi crucială praf. Puteţi alege între 10 diferite mărimi, dimensiuni intermediare sunt necesare, acestea sunt depuse de-a lungul cu uşurinţă. Vârful trebuie să fie cu patul unghial, pentru a evita tensiunile. Pe suprafaţa de vârful o picătură de lipici sfat este dat, atunci vârful unghiilor spre a unghiilor farfurie este împins în mod repetat sus şi în jos. Ca rezultat lipici este distribuită uniform şi bule de aer între unghii şi vârful suport sunt îndepărtate. Presiune medie exercitată pe vârful asigură răspunderea finală. Apoi cui mai dorit poate prelucrate, de exemplu cu arta unghiilor sau o schemă de culoare vopsea.


Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional