Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Tipsuri / Set tipsuri
Refill sac 50 St. gheare sfaturi - stoc pentru Salonul de unghii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

În funcţie de aria de aplicare şi gust sacul de reîncărcare de 50 buc gheare pot fi obţinute sfaturi naturii, Clar şi Alb în culori. Datorită diferite dimensiuni este vârful corectă pentru a găsi pentru fiecare unghie. Ce este special despre gheara Sfat: prin curba C puternic şi curbe istoria cruce acest designul unghiilor este deja din cauza formei sale ca un catcher.
Pentru designul unghiilor artificiale cu gheare sfaturi este dimensiunea vârfului corespunzător selectat şi lipite pe unghii pregătit. Important este, că vârful unghiilor direct şi presiune cu marginile unghiilor completează, dacă este necesar, poate vârful cu Feil sunt aduse în formă. Un sfat adezivul asigură prinderea stabil. Este important atunci când lipirea sus că nici un aer bule forma între vârful gheara si unghiei naturale. Acest lucru este realizat prin vârful pe unghii înapoi şi mai departe este împins. Deci lipici este răspândit şi aerul este deplasată. Cel mai potrivit de sfaturi cu gheare fie ei pentru cateva secunde presat. Apoi sfaturi în forma prezentată şi sunt gata pentru arta unghiilor dorit.


Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional